El Manresa FS va perdre tot i competir de tu a tu davant del nou líder de la categoria, el Natació Sabadell (8-5). El conjunt manresà va sorprendre en els primers minuts els sabadellencs i en tres minuts van aconseguir marcar tres gols consecutius. Tot i el fort inici de partit, els bagencs van patir una desconnexió i l'equip de casa va aconseguir remuntar el marcador en quatre minuts molt efectius, 4-3. Fins arribar al descans, el duel va estabilitzar-se i no es va veure cap més gol.

A la represa el Manresa FS va poder empatar amb un gol de Corvo i dos minuts més tard Manu va posar davant l'equip del Pujolet, 4-5. Els jugadors de Sito Rivera no van poder mantenir l'avantatge i es van veure empatats i superats de nou amb un gol després d'unes polèmiques decisions arbitrals. El Natació Sabadell va poder ampliar l'avantatge amb el 7-5 després d'aprofitar un doble penal quan el conjunt manresà ja portava cinc faltes acumulades. Després del gol, els bagencs van sortir amb el sistema de porter jugador i van gaudir d'ocasions per intentar lluitar fins al final. El Natació Sabadell va completar la victòria amb un gol en el darrer moment a porteria buida.

La setmana vinent el Manresa FS jugarà contra el Lleida dissabte i davant el Segorb diumenge.