En el minut 88, entre l'ofensiva desesperada del Reial Madrid i la resistència defensiva de l'Atlètic, Benzema va dir que encara hi ha Lliga, que encara queda molt per competir per definir el campió del torneig, en marcar l'1-1 d'un derbi que tenia guanyat l'amfitrió, encara líder. No va vèncer cap dels dos, en tot cas el Barça, que es queda a tres punts dels de Simeone -que dimecres juguen el partit pendent contra l'Athletic Club- i dos per sobre dels blancs, contra les cordes durant més d'una hora, sense una sola ocasió clara fins que, per insistència, va rescatar almenys un punt.

L'Atlètic va manar des del minut 15 amb l'1-0 que va inventar Marcos Llorente i va transformar Luis Suárez. I a l'inici de la segona part, Courtois, tant heroi com Benzema, va mantenir els de Zidane amb vida. Després, els locals es van anar desinflant, frustrats, i van anar cedint terreny fins que el típic gol a darrera hora del Madrid es va convertir en realitat. Fa unes setmanes es feia difícil de dir, però encara hi ha Lliga.