El Catalana Occident ha aconseguit la primera victòria de la temporada després de superar el Tarragona amb un contundent 50-72. Els manresans han iniciat el partit amb un bon parcial que ja els atorgava un avantatge de 10 punts en els primers minuts. Els visitants es feien forts a l'hora de capturar el rebot defensiu, el que els permetia córrer al contracop i anotar amb certa comoditat. Al segon període el partit es va equilibrar, tot i que el Catalana Occident mai va veure perillar l'avantatge de punts que tenia. El Tarragona va posar un quintet molt físic sobre la pista, que va posar en molts problemes els manresans, sobretot en situacions defensives del pal baix. Amb el pas dels minuts, els visitants van poder certificar la seva superioritat i ampliar la diferència de punts, a causa d'un parcial de 0-8 en els primers minuts del tercer quart. Ja amb tot decidit, el Catalana Occident va seguir treballant de valent, fins a veure ampliar la diferència en 22 punts.