El Futsal Athletic Vilatorrada no va poder sumar la cinquena victòria consecutiva a la pista de l'AESA Sant Andreu Sagrera en la 5a jornada del grup 2n de la Divisió d'Honor Catalana, la tercera que es disputa des de la represa de la competició, suspesa l'octubre. Els de Jairo Molero van perdre dissabte a Barcelona (5 a 3).

Els bagencs s'havien imposat fins ara a tots els seus oponents i per això colideraven el grup amb el CEFS Prosperitat. Van superar com a locals al Rolldrap Monistrol FS (7 a 5) i al CFS Cornellà (8 a 5) i van guanyar a les pistes del CEJ Alheña de l'Hospitalet de Llobregat (4 a 6) i del Barnasants FS (3 a 4). La derrota dels dos colíders, aquest cap de setmana, propicia que els quatre equips que han sumat 12 punts encapçalin la competició (CEJ Alheña, CEFS Prosperitat, CFS Sant Joan Despí i Futsal Athletic Vilatorrada).

Per la seva part, el Rolldrap Monistrol FS va aconseguir una meritòria igualada a la difícil pista del Futsal Cervelló (4 a 4) que situa els monistrolencs en el cinquè lloc, amb 10 punts, a només dos dels quatre primers, mentre que el quinzè, el PC Imagines FS Casserres (3 punts) va ajornar fins dissabte vinent el seu partit amb el CFS Cornellà.

D'altra banda, a la Divisió d'Honor Catalana femenina, el Futsal Athletic Vilatorrada va segellar la segona victòria del curs. Les jugadores de Carles Traveset es van imposar per 6 a 4 a l'AE Vallirana i ocupen el setè lloc a la classificació amb 7 punts sumats en cinc partits jugats.