El Martorell va perdre contra Les Borges Blanques (1-2) en un partit que es va decidir en el tram final, amb un gol dels lleidatans a cinc minuts del xiulet final. Els jugadors entrenats per Albert Nualart van contestat la diana inicial del conjunt visitant i van crear més perill, sobretot en la segona meitat, però la fortuna del conjunt lleidatà va dictar sentència al Complex Esportiu Torrent de Llops.

En la primera mitja hora de joc, els blanc-i-vermells van contenir els intents dels visitants d'arribar a la porteria defensada per Dani Baquero. La defensa martorellenca va demostrar múscul, amb una acció de Xavi Sansegundo que va tallar una internada del visitant Domingo per la banda dreta. Però a dos minuts per al descans, el mateix Domingo va centrar la pilota dins l'àrea i li va arribar a Enríquez. Des de la frontal de l'àrea va engaltar un xut a l'escaire que va suposar el primer gol del matí.

A la represa, els de Nualart van anar per feina i van generar molt més perill a l'àrea visitant. El premi va arribar a través de Marco, que va rebre una pilota al costat esquerre i des de lluny es va inventar un xut que va enviar a l'escaire, 1-1. A tres minuts del final el visitant Sánchez va marcar el definitiu 1-2 després de superar a Baquero.