En el seu partit número 900, Pedro Martínez no estava satisfet pel resultat,i ho atribuïa al fet que «no hem estat capaços d'aguantar el seu ritme físic. Ens han superat molt. A la primera part hem jugat molt bé, amb molt encert, però ja llavors arribàvem tard en defensa perquè són més ràpids. Ens ha costat molt. A la segona, ells han pressionat més tota la pista i ens han tret de ritme. Ens han passat per sobre».

Un dels més destacats del Baxi, Matt Janning, incidia que «a la primera part ens hem passat bé la pilota, però ja llavors no ens poden anotar 54 punts com ho han fet. A la segona part, a més, no hem anotat i hem de fer les coses millor si volem ser al play-off»

Més satisfet estava un Jaume Ponsarnau que recordava que «tenim una filosofia semblant quant a moure la pilota i dinamisme. La primera part ha estat molt bonica per a l'espectador, però no ens hem adaptat al ritme defensiu necessari. A la segona part hem entès que calia mantenir el ritme ofensiu, però canviant la marxa en defensa i les dades ho demostren».