El davanter del Pont de Vilomara Jonathan Soriano va ser presentat aquest dilluns com a nou jugador del Castelló pel que resta de temporada. El bagenc assegura que va acceptat l'oferta de l'entitat castellonenca perquè confia "molt" tant amb el club com amb la plantilla que s'ha reunit enguany.

Després d'abandonar l'estiu passat el Girona, Soriano ha estat sense equip fins que ha arribat el fitxatge pel CD Castellón. Reforçarà un equip entrenat per Juan Carlos Garrido i que té la mirada fixada en la permanència a Segona Divisió. Precisament en aquesta categoria el bagenc va ser màxim golejador la temporada 2010/11.

A l'acte de presentació, Soriano va explicar que el camí a seguir per evitar el descens és continuar la dinàmica de les últimes jornades. "Portem una bona dinàmica i el que cal aconseguir és guanyar en confiança i en resultats", va explicar.

Sobre la seva situació, el del Bages va dir que "no és el mateix poder entrenar a nivell privat que fer-ho en grup, amb pilota, en el futbol professional ... a poc a poc aniré agafant ritme per intentar estar el millor possible quan el tècnic ho necessiti". I va afegir que espera poder aportar els gols que donin la permanència al conjunt castellonenc.

Arriba a l'equip per tres mesos i catorze partits, que són els que resten per al final del campionat. "És una situació excepcional, nova, però l'assumeixo amb tota la l·lusió. Queda el millor de la competició i tots els gols que pugui marcar han de ser suficients per ajudar l'equip", va dir.

Per això, Jonathan Soriano va apuntar que intentarà millorar la capacitat ofensiva del Castelló, si bé va insistir que principalment promet "esforç, humilitat, treball...".

L'ex de l'Espanyol i FC Barcelona també va recalcar que no pensa en el seu futur perquè només se centra en "aconseguir l'objectiu del club". "A partir d'aquí començarem a parlar. Porto dos dies aquí i estic encantat", va concloure.