El Barça Femení no va tenir cap mena de problema per acabar de lligar el seu accés als quarts de final de la Lliga de Campions. El 4-0 favorable del partit d'anada ja deixava les coses molt clares i, ahir, amb un equip amb habituals suplents a l'equip inicial, les jugadores de Lluís Cortès van dur a terme un partit de desgast i van vèncer per una diferència encara més gran.

El tècnic barcelonista va donar descans a habituals com Marta Torrejón, Mapi León, Alèxia Putellas o Jennifer Hermoso, malgrat que les dues últimes van actuar durant el duel. A més, va alinear de titular a l'eix de la defensa la sesrovirenca Jana Fernández, que va jugar els noranta minuts. En els primers 45, Aitana Bonmatí va anotar el primer gol, superant la portera Johansen en la sortida. A la segona part, amb les daneses ja molt cansades, la mateixa Aitana va anotar el segon, que va precedir el penal transformat per Mariona Caldentey. En el tram final, la nigeriana Asisat Oshoala i Marta Torrejón van acabar de rematar la golejada.

La propera ronda de la Champions no tindrà la presència de l'Atlètic de Madrid, que ahir només va poder empatar (1-1) amb el Chelsea i no va superar el 2-0 de l'anada.