Les condicions provocades pel vent i la sorra del desert que van envair el circuit de Losail van condicionar la tercera i última jornada d'entrenaments de pretemporada de MotoGP que es va fer ahir al traçat qatarià, el mateix que acollirà l'arrencada del Campionat del Món, el proper dia 28. Només cinc pilots es van atrevir a sortir a la pista i tan sols Pol Espargaró (Repsol Honda) i l'italià Danilo Petrucci (KTM) van aconseguir un temps de classificació.

De tota manera, i malgrat que el vallesà va fer el millor temps amb cinc mil·lèsimes sobre el transalpí, tots dos es van quedar a més de vuit segons dels millors registres de la categoria, marcats per l'australià Jack Miller (Ducati) en una de les jornades anteriors.

Encara faltaran uns quants testos més al circuit qatarià la setmana vinent, en aquest cas de Moto3, abans no comenci un campionat del món molt obert, i encara més amb el dubte que suposa saber si Marc Márquez estarà a punt d'iniciar-lo. En aquestes jornades, a part de posar a punt les mecàniques, s'ha sabut que els pilots del campionat seran vacunats de covid per part de l'organització, que d'aquesta manera vol estalviar-se haver de patir per possibles contagis com durant tot el campionat passat.