Després del duel ajornat per culpa de la covid contra el Gernika i de la disputa de la Copa de la Reina, el Cadí la Seu torna a la lliga amb una visita al Campus Promete de Logronyo (13 hores) que pot ser important de cara a acabar la fase regular entre les vuit primeres. El Cadí iniciava aquesta jornada a un triomf d'aquesta posició, per a la qual hi ha molts aspirants, i avui juga contra un rival més endarrerit, amb nou victòries per onze de les urgellenques, però que ja va vendre cara la seva pell a la Seu.

El Campus Promete té en la pivot Diarra i en la base Flores les seves peces més importants, pero també cal tenir en contra la incorporació de l'exjugadora de Cadí Jovana Noglic, que fa pocs dies va rescindir el contracte amb el conjunt canari de La Laguna.

Abans del duel, Bernat Canut reconeix que «notarem l'aturada, perquè hem acumulat vint dies sense competir després d'una època de molts partits». Segons l'entrenador, «una derrota ens deixaria en terra de ningú, i en cas de guanyar, seguiríem en la lluita a falta de dues setmanes».