El Martorell va tornar a perdre amb un gol a tres minuts del descompte al camp de l'Atlètic Lleida (2-1). El conjunt entrenat per Albert Nualart va encaixar el primer gol des dels onze metres. Els martorellencs van reaccionar i el jugador visitant Kilian Honorato ho va provar en dues ocasions. La primera, una oportunitat que la defensa local va enviar a córner. Però en la segona, va recollir una pilota que el porter no va atrapar i va empatar el marcador, a quinze minuts per al descans.

A la represa, els locals van donar la sorpresa amb una diana, però en situació de fora de joc, i el gol no va pujar al marcador. Les oportunitats per veure porteria es van reduir per cada equip, i el primer llançament amb perill dels lleidatans va arribar a menys de mitja hora per al final. Nualart va fer canvis a la seva plantilla i va fet entrar Xavi Torres (que tornava per lesió), Lamin Samateh i Martí Rafanell per desempatar el marcador. En el desenllaç del partit, el local Chiné va inventar-se un llançament des dels 60 metres i va batre Souleiman Touray, que no va poder blocar la pilota i va rebre el definitiu 2 a 1.