Triomf per a la història contra un dels històrics del futbol català. El CF Solsona es va imposar al centenari FC Martinenc (2 a 1) i va escriure una de les pàgines més rellevants de la història contemporània de l'entitat. No endebades, la primera victòria a Primera Catalana ja és un fet!

Els barcelonins, acostumats a un terreny de joc de dimensions semblants al cardoní, van dominar els primers vint minuts, mentre els blaus maldaven per ajustar el seu joc a les exigències del camp. Van ser uns minuts de domini visitant en els quals el porter Agustí es va convertir en el gran baluard dels solsonins. Superada aquesta fase d'adaptació, els locals van fer-se amb el control del ritme del joc i Xavier Ratera va provocar amb una gran jugada individual un penal que ell mateix va transformar (min 36). Quatre minuts després, el capità Arnau Múrcia va haver de ser substituït en fer-se una fissura en una costella.

A la represa, els locals van pressionar el seu oponent des de la defensa i el seu domini es va intensificar. Rafel Pérez (min 59) va aprofitar el refús d'un xut de Max Morell que es va estavellar al travesser per ampliar l'avantatge (2 a 0). El gol de penal de Joel Martínez (min 74) no va desestabilitzar els solsonins, que van impedir als barcelonins optar a l'empat en el tram final del partit.