L'inici del partit va veure un Baxi jugant amb dos interiors, habituals pivots, un fet que gairebé no havia succeït en tota la temporada. Eatherton actuava de 4 i Sajus de 5, amb la qual cosa va arribar el domini del rebot a les dues cistelles. Tot l'equip va poder córrer a camp obert guiat per la batuta de Dani Pérez. Al davant, un Fuenlabrada que jugava amb cinc basquetbolistes, buscant el tir de tres punts, plantejant una agressiva defensa que buscava els traps a tots el blocs i continuació manresans, però que era trencada una vegada i una altra per part dels locals.

El Baxi va dominar el ritme, el joc i el marcador fins que l'entrada d'un inspirat Marc Garcia donava aire als visitants, que semblava que podrien entrar dins del partit. Però el Baxi actual, amb Ferrari i Janning de recanvis, no va donar treva al rival i amb una gran defensa va trencar el partit en el tercer període.

Al final, bon partit del locals, jugant molta estona amb dos interiors, amb un Martynas Sajus dominant a les dues cistelles, amb Makai Mason que sembla haver recuperat les millors sensacions i, sobretot, una bona direcció a la banqueta de Pedro Martínez i a la pista del retornat Dani Pérez.

Ara cal seguir somiant a classificar-se entre els vuit primers de la competició de lliga, la qual cosa faria signar una molt bona temporada a l'equip manresà.