El Manresa FS juvenil va estrenar-se en la fase per la permanència amb un empat davant del CET 10 en un partit boig (6-6).

El conjunt manresà es va veure sorprès durant la primera meitat i va veure com l'equip visitant, amb un gran encert de cara a gol, ampliava distàncies en el marcador fins al 0-4. El conjunt dirigit per Saldaña no va estar còmode damunt del parquet i es va veure clarament superat. Tot i les circumstàncies, els bagencs van ser capaços de reduir distàncies abans del descans. A la represa l'equip de casa va reaccionar i va aconseguir empatar i més endavant donar-li la volta al marcador. En el darrer minut l'equip del CET 10 va sortir amb el sistema de porter jugador i van aconseguir empatar en l'últim minut. El Manresa FS juvenil va tenir l'última oportunitat a la desesperada, però la pilota es va estavellar el pal i el marcador ja no es va moure més.