El Baxi Manresa va decidir ahir donar la baixa a l'aler lituà Deividas Dulkys, que no va ser present en el matx de diumenge contra el Fuenlabrada. Un detall que, com va avançar aquest diari, donava a entendre que les seves hores a la plantilla que dirigeix Pedro Martínez estaven comptades. De fet, ni tant sols va ser present al pavelló fent costat al grup.

El club va fer públic un comunicat on va explicar que «Dulkys i el Baxi separen els seus camins» i li agraeixen públicament «la feina feta durant aquests mesos». El lituà va arribar a l'equip el novembre passat per reforçar les posicions exteriors en un moment en que hi havia nombroses baixes, i d'aquesta manera va retornar a un club que ja coneixia en haver-hi jugat la temporada passada.

En la segona etapa al Nou Congost, Dulkys va disputar un total de 164 minuts repartits en 11 partits, amb mitjanes de 2,4 punts, 2,4 rebots i 0,5 assistències per partit. La temporada anterior, també amb Pedro Martínez a la banqueta, Dulkys va tenir una mica més de protagonisme, ja que va participar en 381 minuts en 20 partits.