Una primera posició i dos segons llocs. L'actuació dels tiradors del Club Tir Precisió Manresa en la primera fase de la Copa RFEDETO 2021 d'alta precisió de carrabina BR-50 d'aire comprimit va ser reeixida, tant en la modalitat de varmint pesat com en la de lleuger. La competició es va desenvolupar diumenge a les instal·lacions de l'entitat manresana.

El tirador del Club Tir Precisió Manresa Josep Perarnau va finalitzar en primer lloc la jornada en la modalitat de varmint pesat. L'osonenc va assolir una puntuació de 749,46 punts, inabastable per a tots els seus oponents. A més, la segona millor puntuació va correspondre a una altra esportista del club amfitrió, Mercè Mas (748,53). En tercer lloc es va classificar Josep Carrasco (747,37).

D'altra banda, en la modalitat de varmint lleuger, la tiradora local Anna M. Herrera va signar una meritòria segona posició amb 733,27 punts. En aquesta especialitat competitiva es va imposar Josep Poquet (744,31 punts). El tercer lloc va ser per a Josep M. Macías (622,24 punts).