El Navàs continua en bona dinàmica després d'imposar-se al Tàrrega amb un resultat favorable de 70 a 78. Tot i que l'inici del partit va estar marcat per una igualtat màxima, al segon quart els bagencs van mostrar una intensitat defensiva superior que va dificultar molt la circulació de pilota de l'atac targarí. El Navàs controlava el rebot defensiu, cosa que els va permetre córrer al contracop i anotar amb certa facilitat. Els visitants se sentien molt còmodes sobre la pista, mostrant un estil de joc vistós i atractiu que també era força efectiu. Al descans li treien una renda d'onze punts als locals. A la represa tot va seguir igual, els navassencs seguien amb una defensa asfixiant, i encara que els percentatges en el tir van baixar, la diferència de punts era considerable. En el darrer període el Tàrrega va augmentar la intensitat, i va aconseguir una retallada de cinc punts que el tornaven a posar dins del partit; però amb molt d'ofici, el Navàs va saber gestionar sense problemes els minuts finals, va mantenir la diferència de punts i va arribar als últims segons amb tot decidit. Amb aquesta victòria, el Navàs es col·loca en la primera posició de la classificació, tot i tenir un partit menys per descans en la jornada inaugural. Els navassencs disputaran el pròxim partit en tres setmanes, contra el Mollerussa.