L'Hereda San Pablo Burgos va remuntar 14 punts a l'Unicaja de Màlaga per acabar imposant-se per 93-101 en un duel molt ofensiu. Tot i l'encert des de la línia del triple dels malaguenys, els visitants van creure en tot moment en les seves possibilitats i gràcies a un espectacular parcial de 17-31 en el darrer període van poder remuntar. McFadden amb 26 punts i 33 de valoració, acompanyat de Rivero també autor de 26 punts, van ser claus en la victòria del Burgos. El millor jugador de l'equip del José María Martín Carpena va ser Brizuela, que va anotar 18 punts. Aquest triomf és bo en clau manresana de cara jugar el play-off. L'Unicaja ocupa el vuitè lloc amb 13 victòries després de 27 partits disputat.

El Monbus Obradoiro va sumar la seva vuitena victòria davant del Gipuzkoa, rival directe per la permanència (66-79). Ambdós equips van disputar una primera meitat sense gaire encert, 32-31. A la represa l'Obradoiro va poder sentenciar gràcies a l'encert de Czerapowicz (18 punts) i Enoch (17 punts). En el darrer període els visitants van saber administrar l'avantatge per sumar un triomf vital.

Avui es veuran les cares en el duel matinal el FC Barcelona davant l'Urbas Fuenlabrada (12:30h), els partits de la tarda seran el Baskonia davant l'Herbalife Gran Canària (17h), el Joventut de Badalona rebrà el Coosur Betis (17h) i el Tenerife s'enfrontarà a casa contra el València Basket de Jaume Ponsarnau (18:30h). El duel de la nit serà l'Ucam Múrcia que rebrà la visita del Retabet Bilbao (20h). Demà tancarà la jornada número 28 el Movistar Estudiantes i el Morabanc Andorra (20:30h).