El Manresa Futbol Sala va debutar en la fase d'ascens de Segona B amb una derrota al pavelló de Galatzó de Santa Ponça en un partit que va acabar amb un resultat massa dur per als bagencs pel que s'hi havia vist. Dos xuts exteriors i una jugada accidentada del porter Adil en dos minuts van arruïnar la bona feina feta pels homes d'Albert Manzanares.

Tots dos conjunts van iniciar el duel amb moltes ocasions de gol i els dos porters van ser els protagonistes. Qui va inaugurar el marcador va ser el Manresa, amb una bona combinació que va acabar amb rematada de Josan. Va ser l'única anotació abans del descans. A la represa, el Calvià va igualar aviat, però va rebre una bona resposta de peus de Nil, que va finalitzar perfectament un bon contraatac.

Des d'aquest moment, joc altern per a totes dues bandes abans d'arribar als moments fatídics. Dos xuts des de lluny, d'Eusema i Gordillo, van propiciar que els balears capgiressin el resultat abans que Adil rellisqués en una cessió d'Eric i propiciés el 4-2. Els visitants van implantar el joc de cinc futbolistes de pista, però els illencs van aprofitar els espais per anotar el cinquè gol i mantenir-se invictes a casa.

El Manresa FS queda fora de les posicions de Copa però es podria refer dijous, quan rebrà l'Escola Pia de Sabadell al Pujolet en una bona ocasió per sumar els punts.