El Navàs va reaccionar a temps després d'un mal inici de partit contra el Mollerussa, que va posar contra les cordes els jugadors navassencs en la primera meitat. La falta d'encert en el tir exterior i la mala actitud defensiva van fer que el Navàs arribés al descans deu punts a sota en el marcador. A la represa tot va canviar. Els locals van mostrar un canvi d'actitud molt positiu, i els tirs començaven a entrar. Els bagencs s'imposaven en les lluites pel rebot, el que els va permetre córrer còmodament al contracop. Un parcial de 24-8 en el tercer quart capgirava la situació a favor del Navàs, que agafava una renda de vuit punts en els minuts finals. El partit va concloure amb un resultat de 63 a 51.