30 de març de 2021
30.03.2021
Regió7

Destacat retorn del Club Rítmica Manresa

29.03.2021 | 23:34
Els tres equips del Club Rítmica Manresa que van actuar en línia

El Club Rítmica Manresa va iniciar dijous la competició federada després de l'aturada per la pandèmia, amb una convocatòria en línia en la qual hi van participar els conjunts infantil, cadet i juvenil de nivell VII. Aquest tipus de prova té lloc durant diversos dies, en els quals totes les entitats enregistren les actuacions que realitzen a les seves instal·lacions i, al final, uns jutges avaluen els mèrits dels exercicis a través del vídeo. Les notes, en aquest cas, sortiran en els propers dies.

L'equip infantil va estar format per Berta Sancho, Maria Altimiras, Bruna i Ariadna Ambrós, Jana Pérez i Leire De la Peña (5 cèrcols); el cadet el van composar Maria Ayerbe, Sara Ayala, Queralt Casanovas, Jara March i Laia Sancho (5 cèrcols) i el juvenil Júlia Gràcia, Neus Calvés, Martina Leiva, Laura García, Marta Ferrer i Claudia Obiols, que va fer un exigent exercici de 3 aros i 2 cordes. La segona fase tindrà lloc el 17 d'abril i tot indica que serà presencial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.