El corredor txec Martin Stosek, de l'equip Canyon Northwave, ha guanyat aquest divendres la segona etapa de la VolCat, de 58 quilòmetres ,en superar en el tram final, per només dos segons, el belga Wout Alleman i el portuguès Tiago Ferreira, tots dos del DMT. El quart classificat, el neerlandès Hans Becking, vencedor de l'etapa de dijous, només ha perdut cinc segons i manté el lideratge de la cursa amb 1.13 sobre el suís Nicola Rohrbach i 2.14 respecte del corredor lusità.

En la competició masculina, el primer integrant de lequip TBellès és el santfruitosenc Guillem Muñoz, que és 25è,a 13.14 de la primera posició. En aquesta segona etapa, Muñoz va ser 36è, a 8.38, i segon de la seva formació, darrere de Pablo Guerrero, 29è i que va just darrere seu en la general.

En la cursa femenina, l'excampiona del món, la polonesa Maja Wloszczowska, ha aprofitat el moment ideal per escapar-se i va assolir una clara victòria per davant de la lituana Katazina Sosna, l'única que li ha pogut mig seguir el ritme, tot i que ha perdut deu minuts. La primera representant del TBellès ha estat Sílvia Roura, novena classificada. En màsters-40, ha destacat la setena posició de l'etapa del navarclí Melcior Faja. Aquest dissabte, tercera i penúltima etapa, amb 1.600 metres de desnivell positiu i 60 quilòmetres.