La ineficàcia golejadora dels manresans, l'actuació del porter sabadellenc Santi Sahuquillo i la capacitat de l'Escola Pia de Sabadell per rendibilitzar les seves nou ocasions de gol van propiciar la segona derrota del Manresa FS (1 a 4) a la fase de classificació per a les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió.

Els primers minuts van ser de tempteig fins que els locals van agafar la iniciativa. Tot i això, els visitants se sentien còmodes trenant perillosos contracops i entre els minuts 6 i 9 van generar cinc opcions de perill. La situació es va revertir de seguida i Josan, Nil Roijals i Asis van obligar Sahuquillo a lluir-se. L'empat inicial es va mantenir fins que faltaven quatre minuts per al descans. Llavors, Lenny va aprofitar una indecisió defensiva per afusellar Adil. Els manresans van intensificar la seva vocació ofensiva a la represa i van apropar-se amb perill en 23 ocasions a la porteria visitant, però la falta de precisió i set aturades de Sahuquillo van contrastar amb l'eficàcia dels de Pedro Donoso, que van transformar la seva primera rematada. Santa va donar opcions als locals quan faltaven sis minuts (1 a 2), però Pol Viada va sentenciar tres minuts després.