L'Igualada femení va perdre en la seva visita al camp del Vic Riuprimer (4-1) i ja acumula deu partits consecutius sense sumar els tres punts. El conjunt anoienc va sortir amb molt de ritme en els primers compassos i Vives en el minut 5, va aconseguir inaugurar el marcador. L'equip de casa va anar reaccionant a mesura que passaven els minuts i Torradeflot a deu del descans, va aconseguir posar la igualada. A la represa les locals van avançar-se amb un gol matiner obra de Roca i els fantasmes van tornar a l'equip blau. Les jugadores blaves ho van intentar però van encaixar el tercer de Paula Jiménez a mitjans de la represa. Ja en els darrers minuts, el Vic Riuprimer va aconseguir arrodonir la golejada amb el definitiu 4-1 gràcies a un gol de Mayer.