El Club Gimnàstica Manresa va conèixer els resultats de la primera fase de la copa base de conjunts de Catalunya de nivell 7, on es van obtenir resultats destacats. De fet, el conjunt infantil de cinc cèrcols va quedar primer, superant al Blanes.

A més de la bona actuació de l'infantil, l'equip cadet de cinc cèrcols va acabar en tercera posició i el juvenil de tres cèrcols i dues cordes va finalitzar en segona posició, només per darrere del Club Rítmica Gimvanes.

El certamen es va celebrar durant el mes de març i es va fer a distància. Els diferents clubs havien d'enregistrar les seves actuacions, que realitzaven des de les seves instal·lacions, i els jutges van avaluar els mèrits dels exercicis a través dels vídeos enviats.

L'equip infantil va estar format per Berta Sancho, Maria Altimiras, Bruna i Ariadna Ambrós, Jana Pérez i Leire De la Peña (5 cèrcols); el cadet el van composar Maria Ayerbe, Sara Ayala, Queralt Casanovas, Jara March i Laia Sancho (5 cèrcols) i el juvenil Júlia Gràcia, Neus Calvés, Martina Leiva, Laura García, Marta Ferrer i Claudia Obiols, que va fer un exigent exercici de 3 cèrcols i 2 cordes.

La segona fase de la competició es celebrarà aquest diumenge a Blanes i, si no hi ha cap canvi d'última hora, de manera presencial. El Club Rítmica Manresa espera repetir o millorar els bons resultats obtinguts.