L'atletisme català va viure aquest cap de setmana una de les cites destacades del calendari, amb la segona jornada del Campionat de Catalunya de Clubs que va acabar definint finalment com queden els vuit millors clubs catalans. El CA Avinent Manresa finalment va quedar en cinquena posició mentre que el CA Igualada Petromiralles competirà la propera temporada en el grup B, després de finalitzar en setena posició.

El FC Barcelona va ser el campió català amb 932 punts, seguit del Cornellà At. (740), l'Hospitalet Atletisme (733), AA Catalunya (679), Avinent Manresa (615,5), Lleida UA (612), CA Igualada (562,5) i JA Sabadell (297).

Un total de 55 atletes van defensar els interessos del club manresà durant les dues jornades viscudes d'aquesta competició. Les seves actuacions han fet possible que l'equip segueixi un any més entre les vuit millors formacions absolutes del territori català.

Entre aquestes actuacions cal destacar el registre de Meritxell Soler en 5000 metres llisos on es va imposar amb autoritat, millorant en vuit segons el rècord absolut de l'entitat que ella mateixa ostentava. També es va convertir en el 8è millor registre de la distància en l'història de l'atletisme català. A més de Soler, també van guanyar les seves proves Emilia del Hoyo (100m tanques) i Nerea Pérez (perxa), a més d'aquestes tres victòries, els manresans van acumular nou segones posicions i quatre terceres.

El CAI Petromiralles, amb un equip molt renovat i amb algunes baixes en la seva formació, va tenir l'infortuni de la lesió muscular de Mar Buchaca, retirant-se en el decurs dels 100 metres lliures i posteriorment, de la desqualificació del relleu femení de 4 x 100 m.

Entre les bones actuacions dels atletes igualadins, van sobresortir els primers llocs de Marc Sánchez en alçada i de Lahcen Ait Alibou en la prova dels 5.000 metres lliures.