Bones sensacions per a Josep Garcia en l'arrencada del Nacional d'Enduro 2021. El pilot de Súria es va situar líder, només començar, i va dominar de principi a fi la primera cita de la temporada.

Garcia va signar una jornada perfecta, marcant el ritme de carrera en tot moment i aconseguint una còmoda victòria amb més d'un minut d'avantatge sobre els seus perseguidors al final de les 3 voltes i 9 especials. Un excel·lent resultat que situa com a líder provisional al pilot de KTM, tant en la scratch com en la classificació d' E2.

La pilot manresana i vigent campiona d'Espanya, Mireia Badia, també va debutar amb victòria en la primera prova de la competició d'enguany, superant a Julia Calvo i a la navassenca Kate Vall.

Per altra banda, Jaume Betriu, va debutar amb un top 10 absolut i un podi en la seva categoria E3, de la qual és el vigent campió. El pilot de Coll de Nargó va demostrar ser molt competitiu al manillar de la KTM 500 EXC-F, tot i que li va resultar complicat adaptar-se al recorregut de Sitges i va notar la falta de ritme després de tres mesos d'inactivitat.