El sènior femení del Club Handbol Vilanova del Camí engegarà aquest cap de setmana l'última fase pel títol de lliga amb l'objectiu, complicat, de remuntar els sis punts que les separen del líder, el CH Palautordera-Salicru, en només sis jornades.

L'equip anoienc va certificar la seva classificació en aquesta fase final el dissabte passat, en el penúltim partit de la fase regular, en guanyar el CH Sants per 19 a 23. El dia següent, ja amb l'objectiu complert, el cos tècnic va optar per reservar les jugadores tocades i donar minuts a les més joves.

L'últim partit de la fase regular va ser un partit lluitat, però el Sants va aconseguir aguantar gairebé tot el partit amb el marcador al seu favor fins que a la segona part les locals van aconseguir empatar a 17. Un seguit d'exclusions va fer impossible tombar el marcador que va quedar en el 21-25 final.

Així, queden sis finals per davant en què les anoienques s'hauran d'afrontar als altres cinc millors equips de Catalunya en busca del títol nacional de lliga.