La corredora del JAB Berga Vanesa Chirveches va finalitzar en cinquena posició en la categoria màster 40 femení en el Campionat d'Espanya de trail running que es va disputar a la localitat de Costa Quebrada, a Cantàbria. Un total de cinc components del club van prendre part a la prova.

D'aquesta manera, Chirveches va aconseguir entrar cinquena en una cursa en què la seva companya de club Lídia Pons. La competició abastava una sèrie de categories, que anaven des de la sub-23 fins a la de veterans.

Així,en la categoria sub-23, Ariadna Garcia va acabar en el vuitè lloc. En la màster 45, 34a posició per a Alfonso López i en la categoria absoluta masculina, Oriol Rodríguez va finalitzar en 107è lloc.

Pel que fa a la competició per equips, el JAB Berga va acumular una sèrie de resultats que li van donar el novè lloc. Van comptar els registres aconseguits per Vanesa Chirveches, Ariadna Garcia i Lídia Pons.

En la competició absoluta, la victòria en la prova masculina va ser per a Jan Margarit, del Granollers, i en la femenina va correspondre a Núria Gil, del Penedès. La competició es va repartir en dues jornades.