El Barça, amb tres gols en deu minuts, però amb patiment, ha remuntat en el tram central del segon temps el punt marcat pel València al principi d'aquest període i s'ha emportat de Mestalla uns punts imprescindibles en la seva lluita pel títol de Lliga, tot i que l'equip local ha escurçat distàncies a deu minuts del final.

El primer període ha estat de domini absolut de l'equip català que ha disposat de la possessió de la pilota i d'alguna clara ocasió de gol, mentre que el València, que gairebé no ha arribat a la meta del rival, ha tingut també dues ocasions per marcar gol.

43

EN IMATGES | València - Barça

Al principi del segon temps Paulista ha marcat de cap a la sortida d'un córner l'1-0, però poc després, unes mans de Lat han propiciat penal contra el València. Cillessen ha parat el tret de Messi, però en el segon rebuig, el mateix Messi ha fet l'empat.

A continuació Griezmann ha donat la volta al partit amb l'1-2. Després d'aquest període, Messi, de falta directa, ha marcat l'1-3 i a deu minuts del final.

Fitxa tècnica:

2 - València: Cillessen, Correia, Paulista, Guillamón (Gameiro, m.79), Lato (Diakhaby, m.64), Gayá, Wass, Racic (Christian Oliva, m.79), Soler, Maxi Gómez i Guedes.

3 - Barcelona: Ter Stegen, Araujo, Piqué, Lenglet, Dest (Sergi Roberto, m.75), De Jong, Busquets, Pedri (Ilaix Moriba, m.75), Jordi Alba, Griezmann i Messi.

Gols:1-0, m.50: Gabriel Paulista. 1-1, m.57: Messi. 1-2, m. Griezmann. 1-3, m.69: Messi. 2-3, m.83: Carlos Soler.

Àrbitre: José María Sánchez Martínez (Comitè murcià). Va mostrar targeta groga als valencianistes Racic i Lat, i al barcelonista Ter Stegen.

Incidències: partit corresponent a la jornada 34 de LaLiga de Santander disputat en l'estadi de Mestalla sense públic per les restriccions sanitàries per la pandèmia de covid-19.