El primer equip del BC Manresa Drac's va aconseguir in extremis una victòria de mèrit a l'estadi Olímpic de Viladecans que el situa en la segona posició de la Primera Divisió del Campionat de Catalunya. Els manresans es van imposar al CB Viladecans (1 a 4).

El partit va ser molt tancat i en aquest context es va arribar al final de la vuitena entrada amb un exigu empat a u a l'electrònic. No endebades, les defenses d'ambdós equips es van imposar a les davanteres del seu oponent, una tònica que es va mantenir durant bona part de la novena entrada.

La determinació i ambició ofensiva que van exhibir a partir d'aleshores els manresans va ser fonamental per assolir el triomf.

Sergi Palma, jugador sub-18, va obrir la darrera entrada amb un meritori triple que va permetre a l'equip bagenc anotar la segona carrera després d'un wild pitch de la defensa del CB Viladecans. Aquesta jugada va ser fonamental i va propiciar la victòria visitant.

L'excel·lent defensa exhibida pel BC Manresa Drac's durant tot el partit i la gran tasca del llançador Kerson Trinidad, durant les nou entrades, amb onze strike outs, van ser també cabdals.

Per últim, hauríem d'esmentar que abans d'iniciar-se la confrontació, ambdues formacions van guardar un minut de silenci en memòria del recentment traspassat Joaquim Carrillo, Kuki.