El CH Sant Esteve Sesrovires va encaixar una previsible derrota contra el líder del grup D de la Primera Nacional, l'Handbol Sant Quirze. Els vallesans es van imposar per un ampli marge de 14 gols (33 a 47). Els del Baix Llobregat ja van poder constatar l'evident superioritat del seu oponent transcorreguts cinc minuts de joc (1 a 5). A l'equador del primer acte, l'avantatge del líder només s'havia incrementat fins als set gols (4 a 11), però era evident que el talent ofensiu dels visitants havia de propiciar la 24a victòria en 27 jornades dels vallesans. Així doncs, el partit estava sentenciat al descans (11 a 22).

A la represa, els jugadors d'Oliver Roy i Fran Cabrero van maldar per assolir una derrota no excessivament àmplia. La màxima diferència en el marcador es va produir en el minut 45 (20 a 35), una renda que els locals només van poder minimitzar lleugerament al final del partit.

Les derrotes dels dos últims classificats, l'Handbol Banyoles (11 punts) i el CH Palautordera-Salicrú (9 punts) a Mataró i Esplugues, respectivament, permeten al CH Sant Esteve Sesrovires mantenir-se fora de la zona de descens, amb 16 punts.