Tres medalles d'or, dues de plata i tres de bronze. Aquesta va ser la collita que van obtenir els judoques del Gimnàs Esport-7 Judo (Manresa) i del Club Judo Moià al Campionat de Catalunya Universitari que es va celebrar al pavelló de la Universitat de Barcelona (UB). La competició permetia classificar-se per al proper Campionat d'Espanya. Tot i que tots els judoques pertanyen al club manresà o al moianès, en aquesta ocasió van competir en representació dels seus respectius centres universitaris.

Noelia Jardo (UPF), Jordi Pérez de Mendiguren (UAO) i Pau Santacreu (UPF) van aconseguir les preuades medalles d'or. Jardo es va imposar en la categoria de menys de 52 kg; Pérez de Mendiguren va dominar la competició reservada als judoques de menys de 90 kg i Santacreu va ser el millor en menys de 66 kg.

Les medalles de plata les van obtenir Paula Cubero (UVIC) i Arnau Solé (UAB). La primera va competir en la categoria de menys de 52 kg i el segon va aconseguir l'argent en la competició reservada als esportistes de menys de 66 kg.

Per tancar el capítol de les medalles aconseguides, assenyalar que Eduard Encinas (UPC) va obtenir el bronze en menys de 73 kg; Cristina Juárez (UVIC) va assolir la mateixa classificació en la categoria de menys de 63 kg i Iker Colchero (UdL) en la competició reservada a judoques de menys de 81 kg. En aquesta mateixa categoria, un altre esportista dels clubs de les nostres comarques, Lucas de Nardo (UAB) va ser cinquè. Va completar la representació de casa nostra Albert Graner (UPC) que va competir a la mateixa categoria que Colchero i de Nardo.