Un segon i un tercer lloc. Aquest és el valuós botí que van obtenir els tiradors del Club Tir Precisió Manresa arran de la disputa de la segona fase de la Copa RFEDETO de carrabina BR-25 d'aire comprimit, en les modalitats de Varmint Pesat i Lleuger, una especialitat d'alta precisió. La competició es va celebrar a les instal·lacions del club manresà, al polígon industrial de Bufalvent.

Els èxits més destacables dels esportistes del Club Tir Precisió Manresa es van produir en la modalitat de Varmint Lleuger. Antoni Gené va finalitzar la competició amb 743,32 punts, un registre que li va permetre pujar al segon graó del podi per una centèsima, doncs un altre membre de l'entitat manresana, Santi Sagués, va assolir la xifra de 743,31 punts, una marca que el va convertir en el tercer classificat. Albert Delgado va dominar la competició amb el seu encert i va ser primer (748,38 punts).

En la modalitat de Varmint Pesat, el guanyador va ser Pere Baseda (745,35 punts), seguit per Francesc Quirós (743,25). La tercera posició la va ocupar Francesc X. Rius (741,31). Pel que fa als tiradors del club amfitrió, la més destacada va ser Anna M. Herrera, setena, amb 736,28 punts. Josep Bertrán va ser desè (733,24) i Mercè Mas, dotzena (722,14).