Les joves gimnastes de l'Egiba van aconseguir una excepcional collita de dotze medalles d'or, tres de plata i una de bronze en la segona fase de la Copa Catalana d'edat escolar de gimnàstica artística femenina, que va tenir lloc a Terrassa.

En les grans, la protagonista va ser Ariadne Rondón ,que es va endur l'or en tots els aparells, salt, paral·leles, barra i terra, a més de la classificació conjunta. També va formar part de l'equip que va ser tercer per conjunts, al costat d'Aina Garcia i Nehuen Becerra.

En la categoria D petites, Vera Martínez va assolir la primera posició en la classificació general i també va formar part de l'equip que va obtenir la victòria en la competició per conjunts, completada per Carla Cerezo, Mireia Hernández i Mireia Montaner.

En la categoria D grans, Clàudia Querol va ser primer en la classificació general i també en els aparells de terra i barra d'equilibri. Awka Becerra i Alba Pérez van igualar en el primer lloc en paral·leles i el conjunt de Clàudia Querol, Itziar Muñoz i Aida González va ser segon a la general.