Pep Guardiola és el nou propietari d'una mansió de luxe a Pedralbes, segons informa aquest matí 'Crónica Global'. El santpedorenc ha adquirit una casa de 741 m2 pel preu de 10 milions d'euros en un dels carrers més prestigiosos del barri barceloní.

A l'habitatge, situada a prop de la carretera de les Aigües, ja hi va viure un exjugador del Barça, Rafa Márquez, el central mexicà que va disputar l'última temporada de blaugrana amb Guardiola com a entrenador, era l'afortunat d'habitar en una mansió que gaudeix d'unes vistes magnífiques sobre la ciutat.

Tal com apunta el mitjà local, la transacció immobiliària es va formalitzar el 12 de febrer i es va inscriure al Registre de la Propietat l'11 de març. L'immoble, que era propietat d'un executiu rus, es va vehicular a través de la societat que l'exfutbolista comparteix en règim de guanys amb la seva dona, l'empresària Cristina Serra.

L'adquisició no implica una tornada immediata de Pep Guardiola al FC Barcelona amb Laporta a la presidència. El tècnic de Santpedor sempre s'ha mostrat reticent a tornar al Barça i de fet va renovar al novembre el seu contracte amb el Manchester City fins al juny del 2023, club en què es troba a gust, envoltat d'un entorn basat en la confiança mútua.