La meritòria victòria assolida pel CH Sant Esteve Sesrovires contra el quart classificat, l'Handbol Sant Cugat (38 a 35) va permetre als sesrovirencs confirmar la seva continuïtat a la categoria quan encara falten dues jornades per al final de la fase regular de la competició. Els jugadors d'Oliver Roy i Fran Cabrero van encarar al partit amb intensitat, ambició i determinació i, malgrat el bon joc del seu oponent, van aconseguir adquirir quatre gols d'avantatge al minut 25 (15 a 11), que es van incrementar a sis al descans (19 a 13). A la represa, després de disposar de vuit gols de marge (22 a 14), els locals van saber gestionar l'avantatge adquirit tot i la millora en el joc del seu oponent (29 a 26), fins a certificar un valuós triomf.