El CN Badia, líder indiscutible de la Lliga Catalana de Primera Divisió, amb nou victòries i un empat en deu partits, es va imposar amb solvència al sènior masculí del CN Minorisa (12 a 3). L'equip d'Àngel Peirón va afrontar el matx minvat d'efectius i aquesta situació es va agreujar amb l'exclusió del porter Lluís Villaró.

La superioritat local ja es va evidenciar durant els primer quart (4 a 0), tot i que un gol de Raúl Ruiz va minimitzar el desavantatge bagenc. El segon parcial va registrar idèntic marcador (4 a 1) i, per tant, al descans, el duel ja estava sentenciat (8 a 2). Els manresans van millorar les seves prestacions defensives en el segon període i van signar dos marcadors parcials dignes (2 a 0 i 2 a 1).