La penúltima jornada de la Lliga masculina es disputa avui amb horari unificat, a les 18.30 h, i els principals focus d’atenció seran els partits Atlètic de Madrid (80 punts)-Osasuna, Athletic Club-Real Madrid (78) i Barça (76)-Celta. Els de Simeone seran campions si guanyen i els blancs empaten o perden a San Mamés. Però si els de Zidane s’imposen al camp dels bascos, arribaran a l’última jornada amb possibilitats d’alçar el títol, ja que tenen l’average amb els matalassers a favor.

Els darrers i decebedors resultats han anat apartant el Barça de la lluita per la Lliga i, si bé les matemàtiques encara li donen alguna opció, l’interès al Camp Nou se centra més ara en la propera temporada que en la present, en la que l’equip blaugrana ha guanyat la Copa del Rei.

Koeman va haver de respondre novament ahir a preguntes sobre la seva continuïtat, i el tècnic va afirmar que vol i pot «seguir» si té «la confiança del club». El neerlandès va afegir que en la reunió de dijous amb Laporta «hem parlat, discutit i quedat per a quan acabi la temporada».