L’Unicaja va obtenir ahir una victòria de mèrit a Vitòria i va refermar les seves aspiracions d’entrar al play-off. L’equip malagueny suma 16 victòries, les mateixes que el MoraBanc Andorra, l’Herbalife Gran Canària i el Baxi Manresa: tots ells tenen encara dos partits per engruixir el seu còmput de triomfs, excepte els bagencs, que descansen en la penúltima jornada.

El matx estava pendent des de feia unes setmanes a causa del coronavirus. El partit va ser lleig, amb errades en el control de la pilota i amb el tir exterior de l’Unicaja (12 triples) convertit en l’element que va desequilibrar el pols. A més, el duel va estar marcat per la lesió al turmell del local Polonara, que es va haver de retirar a l’inici de la segona meitat. Un fet que va desequilibrar la balança.

En el conjunt local, que ha baixat a la cinquena plaça, van destacar Henry (12 punts) i Giedraitis (11), amb un 14 de valoració cadascun. En el conjunt andalús, Abromaitis (14 punts i 6 rebots, i 20 de valoració) i Jaime Fernández (17 punts i 4 rebots, i 16 de valoració) van ser els més destacats.