Caràcter de guanyadors! Els jugadors de l’Igualada Rigat HC van signar ahir el tercer triomf consecutiu en nou dies i van fer un pas quasi definitiu per eludir les quatre últimes posicions de l’OK Lliga, aquelles que aboquen als descens de categoria. Alhora, els arlequinats van situar l’equip en onzena posició amb 33 punts, a només dos del desè, el CH Palafrugell (30), i a tres del novè, el CP Calafell (36), quan falten dues jornades per finalitzar la competició.

A més dels descens dels quatre darrers classificats, l’onzè i el dotzè hauran de jugar una eliminatòria contra un dels dos subcampions de l’OK Lliga Plata per segellar la permanència. Ara, però, els igualadins depenen de les seves pròpies prestacions per eludir fins i tot jugar les fases de descens, ja que si dissabte vinent s’imposen a Palafrugell, se situarien desens, abans rebre el CH Lloret en l’última jornada.

El partit d’ahir es va decidir en els darrers sis minuts. Bruno di Benedetto va empatar a dos quan faltaven 5’ i 38’’, però en la següent jugada els d’Albert Folguera van fer un penal que va transformar amb mestria Roger Bars. Dos minuts després, el vilanoví va sentenciar la victòria, altra vegada des del punt de penal.