El pilot santfruitosenc Ramon Brucart es va classificar en segona posició a la segona prova del Campionat d’Espanya màster de motocròs en la categoria MX3, que es va disputar el passat cap de setmana al circuit murcià de Totana organitzada pel Moto Club Solmoto. El corredor de l’Escuderia Amics Moto Valls de Torroella, amb una Suzuki, va guanyar la primera mànega i es va situar en segona posició a la segona.

El primer lloc va correspondre a Jonathan Márquez, de KTM, que també va fer un primer i un segon lloc però va totalitzar 5 segons menys en el còmput de les dues curses. La classificació general de MX3 està liderada per Jonathan Marquez amb 91 punts, seguit per Ramon Brucart amb 87 punts.

A la categoria MX-85 (de 10 a 14 anys), Marc Roma, amb KTM, del Moto Club Baix Berguedà, es va classificar en vuitena posició, després d’ocupar el sisè i l’onzè llocs. També en MX-85, hi van participar dos pilots dels Amics Moto de Valls de Torroella: Jordi Soler, amb KTM, va ser 33è i 32è a les dues mànegues, i Jaume Martínez, també amb KTM, no va passar a les curses finals.

La classificació general provisional està encapçalada pel pilot de Yamaha Salvador Perez, que ostenta el liderat amb 130 punts, mentre que Marc Roma és onzè amb 49 punts.

La propera cursa d’aquestes categories se celebrarà després de l’estiu. Els dies 18 i 19 de setembre, el circuit de la localitat extremenya de Don Benito acollirà novament els participants d’una disciplina emocionant i molt atractiva per a l’espectador.