El jutge únic de competició de la Federació Catalana de Futbol, el berguedà Ramon Felipó, ha desestimat aquest divendres les al·legacions presentades pel CE Manresa amb les quals reclamava disputar les eliminatòries d'ascens a Segona Divisió de la RFEF. L'ens federatiu, per tant, continua amb el pla previst, malgrat la possibilitat que un dels equips que ja ha ascendit, el Vilafranca, no ho pugui fer ja que és el filial del Lleida, conjunt que també militarà en aquesta categoria.

Un cop coneguda la resposta, el CE Manresa, que ja temia aquesta decisió dijous a la tarda, ha anunciat que reclamarà al Comitè d'Apel·lació i també al Tribunal Català de l'Esport, tot i que no ho podrà fer fins dilluns, un cop ja hagin començat les eliminatòries d'ascens, la disputa de les quals havia demanat que s'ajornessin.

Els jugadors i el cos tècnic dels manresans havien fet un comunicat dijous a la tarda reclamant la seva readmissió, confiats que es produís. De fet, els homes de Ferran Costa no s'han deixat d'entrenar aquesta setmana, malgrat que, en teoria, la seva participació a la lliga ja havia acabat. El portal especialitzat en futbol català futbolcatalunya.com, per la seva banda, ha publicat una informació en què apunta directament al president de la federació, Joan Soteras, com a instigador de la resolució.

Et pot interessar:

El CE Manresa reclamava ocupar el lloc del Terrassa, conjunt que ja ha celebrat l'ascens a Segona RFEF, tot i que ara es veurà obligat a disputar les fases. Els egarencs ho havien fet pel mateix motiu, perquè el Vilafranca, en les condicions actuals, no pot pujar. Els bagencs s'escudaven en dos casos semblants als seus en els grups de Tercera Divisió de Castella i Lleó i d'Andalusia, per la impossibilitat de pujar del Numància B i del Còrdova B, respectivament. En aquella ocasió es van rescatar el Mirandés B o l'Àvila, d'una banda, i el Pozoblanco, de l'altra.