L’Igualada Rigat pot fer avui un pas gairebé definitiu per salvar la categoria després d’una temporada molt complicada o trobar-se en què haurà de patir fins al final. Els arlequinats, que ara mateix són sisens per la cua, visiten la pista del Palafrugell (20 hores), que es troba dos punts per damunt a la classificació. A causa de l’augment d’equips a l’OK Lliga, aquest any en baixen quatre i el cinquè i el sisè començant per sota han de disputar eliminatòries de promoció davant de dos equips de Nacional. Per tant, si l’Igualada supera avui el conjunt empordanès dependrà d’ell mateix, a casa contra el Lloret, per salvar-se.

El conjunt de David Cáceres arriba al duel ple de confiança després de tres victòries consecutives (Voltregà, Mataró i Lleida) que l’han permès fugir de la part més fonda de la classificació. En cas de vèncer avui, a més de sobrepassar el Palafrugell, l’Igualada podria empatar amb el Calafell, que té una difícil visita a la pista del Noia. En canvi, una derrota gairebé l’abocaria a haver de disputar les eliminatòries de permanència.

En declaracions al blog de Kilian Sebrià, David Càceres ha reconegut que «els entrenaments han anat molt bé. Penso que estem amb moltes ganes de vèncer i amb molta moral però sabem que serà un partit molt difícil perquè els dos equips ens hi juguem moltíssim». Entren a la llista els joves Marimon, Carol i Arnau.