La nedadora de Castellví de Rosanes Núria Marquès va aconseguir ahir una plata i un bronze en les dues últimes proves que va nedar en els Campionats d’Europa paralímpics de natació que han tingut lloc des de dilluns a Funchal, a l’illa de Madeira. Amb aquests dos últims èxits, Marquès tanca la participació en aquest esdeveniment amb una medalla d’or, tres de plata i dues de bronze, a més d’un quart lloc.

Ahir, en la final dels 100 metres braça de la categoria S8, l’esportista del Baix Nord va fer un temps d’1.26.53, a 2.43 de la guanyadora, la russa Viktoria Ixtxiulova. La tercera posició va ser per a una altra russa, Adelina Razetdinova, amb 27 centèsimes més que la catalana.

Després encara va nedar la cursa curta del programa, els 50 metres lliures de la categoria S9, en què va ser tercera, amb 30.71, darrere de la portuguesa Susana Veiga (28.85, amb rècord d’Europa) i de la vallesana Sarai Gascón (29.30).