El Manresa FS juvenil va aconseguir guanyar per la mínima davant de l’Entreculturas Montesión balear (2-1) en el darrer partit del curs al Pujolet.

El conjunt manresà va disputar una de les millors primeres meitats de la temporada amb un joc lineal tàctic, amb sistema de quatre que va fer que els manresans tinguessin molta possessió de la pilota. El resultat en aquests primers vint minuts va poder ser més ampli pel joc exhibit, però els balears van saber mantenir la porteria a zero fins al darrer minut del primer temps, 1-0.

A la represa els locals van empitjorar el seu joc. Tot i les males sensacions, els bagencs van marcar el segon gol. A partir d’aquí els visitants van ser superiors i van tenir moltes oportunitats per donar la volta al marcador però tan sols van poder reduir distàncies amb el 2-1. La setmana vinent el Manresa FS tancarà la lliga visitant la pista del Mataró.