El pilot surienc Josep Garcia va ser el gran protagonista de la segona prova del Campionat d’Espanya d’enduro que es va disputar, aquest cap de setmana, a Lalín (Pontevedra), organitzat pel Movete Na Moto, el dinàmic club amfitrió.

Josep Garcia es va imposar en la classificació escratx i en la categoria d’Enduro2. Dissabte, Josep Garcia va dominar des de l’inici la primera mànega que, com la segona, es va desenvolupar en un circuit que constava de tres trams especials, situats a Vilatutxe i d’una zona anomenada Extrema per la qual només havien de passar els participants a les categories Enduro1, Enduro2, Enduro3, Júnior Open, Júnior 125 cc, Júnior Trofeo i Sènior B. El pilot surienc de l’equip KTM Factory va liderar en tot moment la classificació general. A més, Garcia va ser el més ràpid en quasi tots els trams especials. El seu principal oponent va ser el pilot andalús Sergio Navarro (Gas Gas), l’únic participant que va millorar el cronòmetre del surienc en algunes especials, dissabte. El nargonec Jaume Betriu va ser tercer.

Diumenge, el bagenc, que enguany vol reconquerir el ceptre de campió del món d’Enduro2, va tenir la ferma oposició del pilot de Sherco Crhistophe Nambotin, mentre que l’andalús Sergio Navarro va finalitzar en tercera posició.

Per tant, Josep Garcia va imposar-se en la classificació escratx ,seguit de Sergio Navarro, mentre que el pilot nargonenc Jaume Betriu va ocupar el tercer graó del podi. El pilot de Coll de Nargó va ser el millor en la categoria Enduro3 amb la seva KTM. Tal com hem esmentat, Josep Garcia també va guanyar en Enduro2. Sergio Navarro va vèncer Lalín en la categoria Enduro1.

Per últim, la manresana Mireia Badia (Gas Gas) va mantenir el seu aclaparador domini en la categoria femenina. La segona posició va ser per a Júlia Calvo (Beta), mentre que Alba Vilaplana (Husqvarna) va acabar tercera. La navassenca Kate Vall va finalitzar en cinquena posició.