El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha afirmat que el nou contracte de l'estrella blaugrana, l'argentí Lionel Messi"va bé, però no està fet encara", i s'ha mostrat "moderadament optimista" sobre la continuïtat del crack de Rosario.

"Nosaltres li hem fet una oferta dins de les possibilitats del club. Segur que Leo es mereix molt més i pot aconseguir molt més, però per les seves ganes de fer gran al Barça estic convençut que està valorant molt l'esforç que estem fent. Jo crec que li fa molta il·lusió continuar i està molt il·lusionat amb el projecte", ha explicat Laporta.

La continuïtat de Messi va ser un dels molts temes que el màxim mandatari de l'entitat blaugrana va tractar en una llarga roda de premsa que va donar a l'Auditori 1899 del Camp Nou per repassar l'actualitat del club català.

Sobre el '10', Laporta va insistir que està posant "molt de la seva part" per seguir, però que "cal seguir treballant" per convèncer-ho del tot.

"El primer que Leo demana és afecte, estimació. Sentir-se còmode, estar a gust, tornar a somriure i passar-s'ho bé. I per passar-s'ho bé, ha de guanyar i veure que pot guanyar. I això és l'única cosa que ho té en un procés de reflexió", ha argumentat.

En qualsevol cas, Joan Laporta entén que "la percepció" del jugador ha canviat des que ell està al comandament: "Abans hi havia un president del que va quedar decebut, i ara té un que té moltes ganes que segueixi en el Barça, i a més de dir-li-ho l'hi demostro".

Per Laporta, la clau perquè Messi segueixi és que torni l'ambició que creu que es va perdre sota el mandat de Josep Maria Bartomeu.

"Veure que hi ha conformisme, a Leo li toca, perquè ell ho dóna tot. Leo vol que el Barça pensi en gran. Quan parlem d'un equip competitiu, parlem que ell vol experiència contrastada, èxit contrastat. Una altra motivació, una altra exigència. I amb mi de president i aquesta junta directiva la té", ha conclòs Laporta sobre l'astre argentí.