El Sala 5 Martorell va tancar la Fase d’Accés a les Eliminatòries d’Ascens a Segona Divisió amb una meritòria i treballada victòria contra un competitiu Manresa FS (8 a 5) que permet a l’equip de Víctor González encarar amb confiança el primer duel del play-off d’ascens que l’enfrontarà al Movistar Inter B, el proper cap de setmana, a Torrejón de Ardoz.

L’empat que es va registrar diumenge passat en el partit endarrerit corresponent a la 5a jornada entre el Futsal Mataró i l’Hospitalet Bellsport (5 a 5) va inhabilitar ambdues formacions per disputar la segona posició als martorellencs en l’última jornada i va convertir en intranscendent el partit de màxima rivalitat entre el Sala 5 Martorell i el Manresa FS.

Aquesta circumstància no va impedir que ambdós equips afrontessin el matx amb anhel competitiu. Els blanc-i-vermells van oferir unes notables prestacions a l’inici del partit i van adquirir avantatge a l’electrònic en dues ocasions, però tres gols seguits dels amfitrions en els últims sis minuts del primer acte van propiciar el 4 a 2 que registrava el marcador al descans.

A la represa, Asis es va reivindicar amb dos gols consecutius que van equilibrar el resultat (4 a 4). Aarón i Toni Sánchez van replicar i Oussama i altra vegada Aarón van certificar la victòria local. Amb aquest triomf, el Sala 5 Martorell tanca la segona fase invicte (cinc victòries i tres empats) i adverteix del seu potencial al seu primer oponent en el play-off d’ascens.