Les representants del CN Minorisa de Manresa i el CEM El Tossalet de Berga van participar diumenge en la segona jornada de la Copa Catalana de natació artística (el nom actual de l'antiga natació sincronitzada), en les categories I-II i III, realitzant ambdós clubs una bona actuació a la piscina del CN Lloret de Mar.

Duet format per Marta Minoves i Júlia Isern (El Tossalet) El Tossalet

Marta Minoves i Júlia Isern, d'El Tossalet de Berga, van executar un duet lliure i van conquerir la 5a posició.

En la modalitat de rutina combinada, el conjunt format per Berta Fusté, Berta Lores, Núria Rafart, Núria Armengau, Ona Rovira, Coaner Suades, Judit Comellas i Queralt Barrios va acabar 10è.

L'entrenadora Bea Rodríguez va destacar l'esforç realitzat per les esportistes del club berguedà en un moment de dificultat per a realitzar entrenaments a causa de la situació sanitària.

El CN Minorisa va presentar tres duets. Laura Ureña i Xènia Bisbal van ser 7es; Eira Torra i Marina Mascaró (amb Ariadna Sucias com a reserva) van quedar 11es, i Judit-Gonfaus i Núria Dabán 12es. Els responsables tècnics del club van valorar positivament el bon nivell competitiu de les nedadores i el domini dels exercicis.

Nedadores del CN Minorisa CN MINORISA